A vállalkozások, illetve egyetemek stratégiára alapozva, célunk, hogy életképes projektötleteket – termékeket, eljárásokat, szolgáltatásokat – fejlesszünk, az adott cég működési területeihez illeszkedve, illetve a piaci portfóliójuk bővítésére. A szolgáltatási portfóliónkat ennek megfelelően alakítottuk ki és bővítjük folyamatosan.

Fejlesztjük azokat a projektötlettel rendelkező vállalkozásokat, ötletgazdákat (KKV-k, egyetemek, csoportokat), akik nagyvállalati portfólióba integrálható projektekkel rendelkeznek. Támogatjuk őket technológiai fejlesztési, technológiai és üzleti kockázatelemzési, minőségbiztosítási, szellemi tulajdonvédelmi tudásunkkal és kompetenciánkkal.

Főbb szolgáltatásaink

Fejlesztési és befektetői folyamatok kialakítás ezek folyamatos fejlesztése,

Technológiai és üzleti kockázatelemzés,

Befektetési lehetőségek azonosítása,

Adott technológiához kapcsolódó: legjobb gyakorlatok feltérképezése, tanulmány és benchmarking készítése, Minőségbiztosítás, projekt validáció,

Várható kereskedelmi érték kiszámítása,

Mentorálás és képzés,

Projekttervezés,

Koncepcióalkotás, Projekt menedzsment,

Szellemi tulajdonvédelmi tanácsadás (szellemitulajdon-védelmek adminisztrációja, szellemitulajdon-állomány menedzselése, szellemitulajdon-védelmi oltalmak megszerzésének támogatása).

A fenti szolgáltatásainkat minden esetben kiegészítik a kutatás-fejlesztés területén szerzett technológiai és mérnöki tudásunk, laboratóriumi és mérnöki- mérési szolgáltatásaink.

Elérhetőség

Szücs András, divízióigazgató, Tudásmenedzsment Központ
E-mail: andras.szucs@bayzoltan.hu