Befektetőt, megvalósító partnert keresünk.

Cégünk az alábbi projektekhez keres partnert. A listázott projektek fő célja, hogy laboratóriumi körülmények között tesztelt prototípusok, modellek valós körülmények közötti tesztelését elindítsuk.

Fáradtságdetektálás – Baleset megelőzési rendszer A mobiltelefonon futó alkalmazás segítségével a vezetés megkezdése előtt fel lehet mérni a vezető fizikális és pszichés fáradtsági szintjét, mely eredményének függvényében szükség esetén intézkedni lehet további pihenés elrendeléséről illetve helyettesítésről. A fáradtságdetektáló rendszer,  a biztonság érdekében,  több paraméter alapján határozza meg  a fáradtság szintjét, így egyensúlyi helyzet (poszturális kontroll) változásának kiértékelése, CFF (critical fusion freqveny) meghatározása, beszédhang és beszéd jellemzők vizsgálata, valamint kognitív képességek változása alapján.
Partnert keresünk: usecase-ek megfogalmazásához, biztosítja pilot helyszínt , használati protokoll  (minőségbiztosítás, belső szabályzatok) kialakítását vezeti és támogatja.

Projektjeinkkel kapcsolatos részletesebb információért kérjük, érdeklődjön a megadott kontaktszemélynél.

Elérhetőség

Bognár Ildikó, Üzletfejlesztési és marketing igazgató
Telefon: +36-20/357-8346
E-mail: ildiko.bognar@bayzoltan.hu

 

Kutatás-fejlesztési partnerséget és infrastruktúrát keres

Amennyiben projektjéhez keres megvalósító partnert kérem, hogy küldjön egy rövid projekt összefoglalót. Az összefoglalóban az alábbi 9 kérdésre szükséges válaszolni.

  1. Mi a projekt célja? Kérem, foglalja össze egy mondatban!
  2. Mik a technikai megoldás és a hozzá kapcsolódó tervezett szolgáltatások? (500 karakter)
  3. Mi a tervezett pályázati projekt Önök által elvárt eredménye? (500 karakter
  4. Milyen valós/látens végfelhasználói igényeket elégít ki várhatóan az innováció/projekt eredménye a piacra vitel időpontjában? (500 karakter)
  5. Mik a létrehozott termék/szolgáltatás végfelhasználói számára biztosított GAZDASÁGI előnyök? (Összehasonlítva a piacon jelenleg elérhető konkurens megoldásokkal) (500 karakter)
  6. Mi a fejlesztés jelenlegi állapota, milyen technológiai készültségi fokon áll a fejlesztés? Tesztelték, értékesítették már az innovációt? (500 karakter)
  7. Mi az innováció újdonságtartalma a jelenleg piacon elérhető megoldásokhoz viszonyítva európai/globális nézőpontból? (500 karakter)
  8. Ki rendelkezik a szellemi alkotással! (maximum 2 mondat)
  9. Kik az azonosított piaci nemzetközi versenytársak? (500 karakter)

Elérhetőség

Uzsoki Bálint, osztályvezető
Telefon: +36-30/582-0995
E-mail: balint.uzsoki@bayzoltan.hu