Területi Innovációs Platform ülést tart a Dunaújvárosi Egyetem 2022.november 24-én 09:00 órai kezdettel. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

A TIP hálózata az egyetemek tudásbázisára alapozva nyit utat az innovációnak, új szemlélettel ösztönözve az információáramlást és a tudástranszfert, folyamatos együttműködési és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítva az adott térség innovatív szereplőinek.

A Dunaújvárosi Egyetem tudáscentruma köré szerveződő új TIP a térség innovációs szereplőinek egyszerre biztosít lehetőséget az innovációs szakpolitikai irányok közvetlen megismerésére, a helyi innovációs ökoszisztéma megerősítésére, együttműködések kialakítására és új szakmai alapok létrehozására. A belépő tagok időben értesülnek az aktuális hazai és nemzetközi innovációs pályázatokról, hatékonyabb forrásfelhasználásra lesznek képesek, a tevékenységük során pedig közvetlenül hozzáférnek az egyetem kutatás-fejlesztési kapacitásaihoz, így az innovációs folyamatok aktív résztvevőivé válnak.

Tervezett Program:

8:45-09:00         Vendégek fogadása (helyszín 35-ös Kollégium, 01-terme)

09:00-09:10       Köszöntő

09:10-09:30       Ipari Partnerek és akadémia szféra pályázat lehetőségei előadó: Györök Balázs – DUE Pályázati Iroda vezetője

09:30-12:00       Műszaki Kutatócsoportok bemutatkozó előadása:

  • Hegesztéstechnológiai kutatócsoport
  • Anyagtudományi kutatócsoport
  • Környezetvédelmi kutatócsoport
  • Informatikai kutatócsoport

 12:00-13:00      Kérdések, Hozzászólások