Az utóbbi évek technológiai fejlődése lehetővé teszi az egyre konkrétabb rendszermegoldásokat az intelligens hálózatoknál és ezek alkalmazása az elektromos energiarendszerek fejlesztésében is kívánatossá vált.

STRIDE projekt a Duna régióban a villamosenergia-hálózat korszerűsítéséhez nyújt támogatást úgy, hogy az intelligens hálózatkoncepciók integrálásával elősegíti a regionális és helyi energiatervezés fejlesztését.

Az elmúlt két évben a STRIDE projekt a tudásátadás és a tervezési eszközök fejlesztése révén átfogó támogatást nyújtott a regionális és helyi politikai döntéshozóknak az energiatervezés javításához. A projekt keretében a regionális partnerek regionális elemzéseket végeztek, és stratégiákat, cselekvési terveket, módszertanokat, egy útmutatót és egy nyílt forráskódú hálózati platformot dolgoztak ki, hogy lehetővé tegyék és felgyorsítsák az intelligens hálózatok koncepcióinak a regionális és helyi politikákba való integrálását.

Jöjjön el a zárókonferenciára, hogy megtudja hogyan alkalmazható a STRIDE regionális elemzési módszertan, az útmutató és a digitális platform.

Helyszín: Óbudai Egyetem, 1084 Bp. Tavaszmező utca 17.

 A nemzetközi IEEE Villamos- és Energetikai Konferencia és Műhelytalálkozó részeként, International IEEE Conference & Workshop

Időpont: 2022. november 21. 13:00