A rendszertervezés osztályt gépészmérnökök, környezetmérnökök, logisztikai mérnökök, klinikai mérnökök, agrármérnökök és mérnök informatikusok alkotják. Ezen széles paletta az iparból, a szolgáltatási szektorból az egészségügy felől, vagy épp a mezőgazdaságból érkező K+F+I igények jelentős részének kiszolgálását teszi lehetővé.

Az osztály fő tevékenysége ezen gazdasági területek szakembereivel való együttműködések megvalósítása, melyek során közvetlenül hasznosuló, új termékek és szolgáltatások létrehozására, vagy éppen az értékteremtő folyamatok hatékonyságát növelő illetve környezetterhelését csökkentő megoldások kidolgozására kerül sor. A rendszertervezés osztály által fejlesztett legújabb megoldások a telemedicina és otthonápolás, az ipar 4.0 és térinformatika, valamint a körforgásos gazdaság és környezeti életciklus elemzés témaköreihez kapcsolódnak.

Az osztály szolgáltatásainak létrehozása érdekében szorosan együttműködik a villamosmérnöki és programozói kapacitásokat biztosító rendszerfejlesztés osztállyal.

Elérhetőség

Dr. LADÁNYI Richárd, osztályvezető, Rendszertervezés Osztály
Cím: H-3519 Miskolc, Iglói út 2.
Telefon: +36-46/560-143
Mobil: +36-30/258-1479
E-mail: richard.ladanyi@bayzoltan.hu