ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK SZPONZORAINK JÓVOLTÁBÓL!

Jelentkezési határidő: 2017.09.20.

Újszerű vetélkedőre várunk minden 16. életévét betöltött, kreatív, kihívásokat kedvező fiatalt és felnőttet, akik a szakmai elismerés és értékes nyeremények fejében vállalják egy élelmiszer-hulladék csökkentő applikáció tervének kidolgozását és bemutatását.

A verseny a STREFOWA INTERREG – nemzetközi – projekt eseménye, így a hazánkban első helyezést elnyert csapat nemzetközi elismerésre is szert tehet! A jelentkező (max. 4 fős) csapatok a verseny első napján egy miskolctapolcai hotelben gondolatébresztő előadásokat hallgathatnak meg az élelmiszer-hulladékok minimalizálásának lehetőségeiről. A második napon – a Kutatók éjszakája napján a Bay Zoltán Kutatóintézetben – csapatban dolgozva folyik tovább az ötletelés, majd az alkalmazás kidolgozása és rövid prezentáció készítése. A versenyen az applikáció tervének kidolgozása a cél, ezért nem csak számítástechnikai guruk, de a téma iránt érdeklődő közgazdász, élelmiszermérnök vagy kereskedelmi végzettségű, hasonló érdeklődési körű versenyzők, akár családok is bátran jelentkezhetnek!!!

A jelentkezők versenyterveiket nívós zsűri előtt prezentálják, végül az eredményhirdetésen szponzoraink jóvoltából pénznyereményhez valamint értékes nyereményekhez juthatnak!

A rendezvény mindkettő napján az étkezés biztosított. A verseny szállással nem jár, ezért olyan csapatok (akár családok!) nevezését várjuk, akik mindkettő napon el tudnak jönni Miskolctapolcára a verseny helyszíneire.

A program terv szerint csütörtökön 10:00-19:00 óráig, pénteken 9:00-17:00 óráig tart.

A HACKATHON-on való részvétel teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet megtehettek az alábbi e-mailcímen Sándor Renáta tudományos munkatársnál: renata.sandor@bayzoltan.hu További információ az alábbi honlapon található: http://www.reducefoodwaste.eu/kezdolap.html, illetve érdeklődni lehet a Bay Zoltán Nonprofit Kft.-nél a 0646/560-141-es számon.

Jelentkezz! Határidő: 2017.09.20. Szeptember 28-29-én HACKATHON!

HACKATHON POSTER (A3 formátum, PDF) letöltése…

Köszönjük a verseny szponzorainak a támogatást!

 

Fő támogató: T-Systems Magyarország Zrt.

További támogatók: Eurolex, Észak-Magyarországi Informatikai Klaszter, PPIS – Pannon Pro Innovations, Spar, UX Studio