12 európai országból összesen több mint 100 vállalkozó jelentkezett az egyre növekvő népszerűségű KICkoff Verseny 6 elődöntőjébe! Csupán 12 csapat jut tovább a szeptemberi varsói döntőbe, hogy megküzdjenek a 10 000 eurós fődíjért és a 150 000 euró finanszírozással együtt járó KIC InnoEnergy Highway akcelerációs programba kerülésért. Várjuk nézőként június 27-én a Prezi, House of Ideas-be (Budapest, Nagymező utca 54-56.) ahol a versenyzők bemutatják hogyan kívánják megváltoztatni a világ energetikai piacát leendő vállalkozásukkal.
Mi is az a KICkoff Verseny?
KICkoff Verseny a fiatalok vállalkozói kedvének erősítését célzó, üzleti alapon működő kezdeményezés, amelynek célja kiválasztani és támogatni az európai energetikai piacok gyorsabb fejlődését elősegítő, kiemelkedő projekteket. A napokban zárult a verseny első része. Ennek eredményeként több mint 100 vállalkozó jelezte részvételét a 6 országban (Bulgária, Horvátország, Észtország, Görögország, Litvánia, Lengyelország és Magyarország) rendezendő felkészítő tréningekre, ahol minden versenyző elsajátíthatja, hogyan tudja meggyőzően bemutatni elképzelését a hallgatóságnak.
Találkozzunk a budapesti elődöntőben!
A magyarországi elődöntőt Budapesten a Prezi, House of Ideas-ben rendezzük június 27-én. A KIC InnoEnergy és a Bay Zoltán Nonprofit Kft. nevében szeretettel meghívunk, és várunk mindenkit, aki érdeklődik a fenntartható energetika és start-upok iránt.
Közönség soraiban már biztosan ott lesz számos start-up vállalkozó, energetikai szakértő, rajongó, közösségi aktivista, diák, újságíró, mentor és befektető. Elfogadták felkérésünket és a zsűri tagjai lesznek: Duda Ernő, Solvo Zrt., a zsűri elnöke, Berta Zsolt investor, partner at London[i], Miklós Kovács, Partner at iEurope Capital, Dalibor Marijanović, DIV Group, KIC InnoEnergy partner, Horvátország, Pál Kata, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Dervalics Ákos, Bay Zoltán Nonprofit Kft. és az NKFIH képviselője, akikkel személyesen is találkozhatnak a résztvevők.
Belépés díjtalan, de a helyek száma korlátozott, az első 60 jelentkező regisztrációját tudjuk fogadni itt (klikk ide)!
A budapesti elődöntő a Bay Zoltán Nonprofit Kft. szervezésében, a Prezi, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., a MART Zrt. és a Byegravity Zrt. együttműködésében kerül megrendezésre.