Szolgáltatások

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország vezető alkalmazott kutatóintézet hálózata. Állami tulajdonú intézeteink célja, hogy a hazánkban tevékenykedő vállalatok nemzetközi gazdasági jelentőségét növelni tudjuk az általunk nyújtott K+F szolgáltatások által.

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. kutatóintézeteinek K+F szolgáltatásai:
- új, hozzáadott értéket tartalmazó technológiákhoz segíti a hazai vállalkozásokat
- hazai és nemzetközi piacokon értékesíthető új, illetve továbbfejlesztett terméket, technológiát, szolgáltatást fejleszt
- a minőségbiztosítás által felismert problémákra a termelési rendszerbe illeszkedő megoldást ad
- jelenleg is használatban lévő technológiákat optimalizál, működésük során fellépő problémákat innovatív módon megoldja
- piacorientált kutatásfejlesztésben hatékonyan együttműködik

Széleskörű, hazai és nemzetközi szinten is ismert és elismert kutatóink, illetve kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel stratégiai együttműködéseket építünk ki, megteremtve ezzel az aktív hídképző szerepet a hazai vállalkozások és a K+F szféra között.

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. magas szintű laboratóriumi szolgáltatásai, szoftvercentruma is elérhető hazai és külföldi egyetemi/akadémiai kutatócsoportok, illetve ipari partnerek számára. Stratégiai kutatási infrastruktúránkról, laboratóriumi szolgáltatásainkról és szoftvercentrumunkról bővebben itt olvashat.

 

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. kutatási szolgáltatásain felül szoros és interaktív kapcsolatot kíván teremteni a nemzeti, regionális, megyei innovációs rendszerek hazai szereplőivel. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. HunOR Irodájának szolgáltatásait ingyenesen veheti igénybe valamennyi magyar kutatóintézet és KKV.

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási és Közhasznú Nonprofit Kft. alacsony rezsijű kiadó irodákat, raktárakat ad bérbe kezdő kutatással és fejlesztéssel foglalkozó vállalkozásoknak. Az állami inkubációs támogatás keretein belül az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

- kedvezményes tárgyalóhelyiség-, és a teljesen felszerelt konferencia-terem (10-40 fő) alkalmankénti használata
- 24 órás portaszolgálat
- helyben postafiók
- bérelt-vonali internet, kedvezményes vonalas telefon
- meleg-büfé
- nagy teljesítményű fénymásoló-használat
- ingyenes parkolás

« vissza