Tudományos Kávézók + Kutatók Éjszakája = 10. Éves évforduló2015.05.26.

Az elmúlt évek hagyományaihoz hűen idén is lesz Kutatók Éjszakája!


De ez más lesz – hiszen a 10. évfordulóját ünneplő rendezvénysorozat számos olyan programmal kedveskedik majd az érdeklődőknek, amelyek a 10-es számot interaktívan elevenítik meg.

 

Az idei Kutatók Éjszakája 2015. szeptember 25-én lesz, de addig több „előhírnök” rendezvény is létrejön a jeles évforduló kapcsán – úgy, mint Tudományos Kávézók, High Tech Pub-ok és még sok más, izgalmas esemény.

 

A Tudományos Kávézók sorozat harmadik állomása „A különleges nyersanyagok világába” kalauzolja el az érdeklődőket, amely előadás sorozatot 2015. május 28-án az Európa Pont-ban tekinthetnek meg.

 

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt ezen az rendezvényen is, ugyan úgy, mint az ezt megelőző két tudományos Kávézón is.

 

Az első tudományos kávézó a Planetáriumban került megrendezésre, 2015. április 8-án, egy különleges 3D-s csillagászati program premierjével összekötve, ahová számos gyermek érdeklődő is érkezett.

 

A második kávézó programján, Békéscsabán, 2015. április 28-án, komoly szakmai közönség gyűlt össze, így izgalmas viták és beszélgetések alakultak ki.

 

Mindezeket pedig egy eseményre szabott finomság koronázta meg, amelyet kimondottan a Tudományos Kávézó résztvevői számára készíttettünk (és amelyet tudományosan is nagyon finomnak minősítettetek!).

 

A prominens évforduló kapcsán számos további eseményt is tervezünk létrehozni, így kövessék a honlapunkat, ahol mindig találhatnak újabb híreket a Kutatók Éjszakája kapcsán.

 

A részletes programot itt találhatják (klikk a képre):

 

És ne felejtsék – idén KUTATÓK ÉJSZAKÁJA = 10. ÉVFORDULÓ

 

« vissza

Kedves Látogató!

Székhely címünk megváltozott!

Új címünk: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.

Dear Guest!

Our Head office address has changed!

The new address is: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1.