Befektetőt, megvalósító partnert keresünk.

Cégünk az alábbi projektekhez keres partnert. A listázott projektek fő célja, hogy laboratóriumi körülmények között tesztelt prototípusok, modellek valós körülmények közötti tesztelését elindítsuk.

 1. Virtuális valóság platform –magas biztonsági kockázatú ipari létesítmények javítási, karbantartási munkáinak az oktatását oktatási tréning platformja-
  Partnert keresünk: oktatási anyag fejlesztés jártas, pilot helyszínt és a tanulói kör biztosít, a tanultak visszamérését, hagyományos oktatási eljárással történő összehasonlítását vállalja.
 2. Fáradtságdetektálás – Baleset megelőzési rendszer A mobiltelefonon futó alkalmazás segítségével a vezetés megkezdése előtt fel lehet mérni a vezető fizikális és pszichés fáradtsági szintjét, mely eredményének függvényében szükség esetén intézkedni lehet további pihenés elrendeléséről illetve helyettesítésről. A fáradtságdetektáló rendszer,  a biztonság érdekében,  több paraméter alapján határozza meg  a fáradtság szintjét, így egyensúlyi helyzet (poszturális kontroll) változásának kiértékelése, CFF (critical fusion freqveny) meghatározása, beszédhang és beszéd jellemzők vizsgálata, valamint kognitív képességek változása alapján.
  Partnert keresünk: usecase-ek megfogalmazásához, biztosítja pilot helyszínt , használati protokoll  (minőségbiztosítás, belső szabályzatok) kialakítását vezeti és támogatja.

Projektjeinkkel kapcsolatos részletesebb információért kérjük, érdeklődjön a megadott kontaktszemélynél.

Kapcsolat

Bognár Ildikó
üzletfejlesztési osztály vezető

Telefonszám:
+36-20/357-8346

E-mail:
ildiko.bognar@bayzoltan.hu

Kutatás-fejlesztési partnerséget és infrastruktúrát keres

Amennyiben projektjéhez keres megvalósító partnert kérem, hogy küldjön egy rövid projekt összefoglalót. Az összefoglalóban az alábbi 9 kérdésre szükséges válaszolni.

 1. Mi a projekt célja? Kérem, foglalja össze egy mondatban!
 2. Mik a technikai megoldás és a hozzá kapcsolódó tervezett szolgáltatások? (500 karakter)
 3. Mi a tervezett pályázati projekt Önök által elvárt eredménye? (500 karakter
 4. Milyen valós/látens végfelhasználói igényeket elégít ki várhatóan az innováció/projekt eredménye a piacra vitel időpontjában? (500 karakter)
 5. Mik a létrehozott termék/szolgáltatás végfelhasználói számára biztosított GAZDASÁGI előnyök? (Összehasonlítva a piacon jelenleg elérhető konkurens megoldásokkal) (500 karakter)
 6. Mi a fejlesztés jelenlegi állapota, milyen technológiai készültségi fokon áll a fejlesztés? Tesztelték, értékesítették már az innovációt? (500 karakter)
 7. Mi az innováció újdonságtartalma a jelenleg piacon elérhető megoldásokhoz viszonyítva európai/globális nézőpontból? (500 karakter)
 8. Ki rendelkezik a szellemi alkotással! (maximum 2 mondat)
 9. Kik az azonosított piaci nemzetközi versenytársak? (500 karakter)

Kapcsolat

VOJTONOVSZKI Gergő
osztályvezető , Üzlet és Technológia Fejlesztési Osztály
Cím: H-3519 Miskolc, Iglói út 2.
mobil: +36-30/469-0307
e-mail: gergo.vojtonovszki@bayzoltan.hu